PROJECTE BARALLA CATALANA

El projecte de la Baralla Catalana consisteix amb un joc de cartes que fa referència a quatre de les colles tradicionals de Catalunya: Castellers, Diables, Bastoners i Sardanistes. Usartdisseny ha estat qui ha tingut la idea original i també qui ha realitzat el seu disseny, la producció i la distribució a més de 100 botigues de Catalunya. També s'ha fet tota classe d'aplicacions gràfiques: plafons, lones, expositors, cartells, roll-up, flyers, etc.

Pel joc de cartes Baralla Catalana s'ha pensat de fer una caixa senzilla però alhora impactant. El cartró utilitzat per la caixa és de molt gruix i plastificat mate així dóna una sensació agradable i també és més resistent.

El disseny de les cartes és especial, fora del que estem acostumats a veure. Amb un disseny minimalista, senzill i directe hem creat un nou joc de cartes amb una nova composició dins de la carta. (veure web)

L'equip de la Baralla Catalana ha muntat parada a diferents pobles i ciutats de Catalunya, és per això que hem hagut de preparar una bona gràfica de: lones, roll-Up i plafons.

Disseny i producció dels blísters per poder col·locar el joc de cartes al seu interior.

La pàgina web ha estat un element clau per difondre i explicar aquest projecte. És una pàgina entenedora i molt pràctica. (veure web)

La pàgina web també fa la funció de botiga online. Això permet comprar el joc de cartes d'una manera molt fàcil i còmoda. (veure web)

Suscrigui's a la nostra newsletter!

Enviar

Estudi de Disseny Gràfic i Impremta

  • Plaça de l'Àngel 15, 2-2
  • 08202 - Sabadell, Barcelona
  • 623 20 14 41

Informació legal
x

Empresa: Berta Bachs Usart

NIF: 47161203W

Telèfon: 623 20 14 41

e-mail: contact@usartdisseny.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Información básica sobre protección de datos

Volver