PROJECTE CENTENARI

Centenari és un grup de fleques artesanes situades a Sabadell. El nostre estudi li ha dissenyat tota la imatge gràfica i també li ha realitzat tota la impressió. Amb el logotip de centenari i totes les seves aplicacions sempre volem comunicar elegància, tradició i potenciar el seu valor afegit del pa ecològic i natural. Per això s'utilitza una imatge neta, tipografia especial i papers reciclats de molta qualitat.

Disseny i impressió de les targetes de visita. Dos models i impreses per les dues cares. Utilització d'una cartolina mate d'un cert gruix. El disseny és net, clar i ordenat.

Etiquetes pels diferents tipus de pa de cada botiga. Impreses sobre una cartolina de molta qualitat reciclada, amb un forat per tal de ser lligada amb un cordill natural. Pel disseny s'ha utilitzat una tipografia clara i que es pugui percebre d'una certa distància.

Disseny i impressió de les cartes de menú. Són unes cartes amb un disseny net i ordenat. La seva impressió està pensada perquè es puguin netejar fàcilment.

Les cartes estan impreses per les dues cares i tenen format de díptic.

Disseny i impressió del display amb l'explicació dels diferents tipus de pa. Està imprès sobre un cartonet i porta un peu per tal que s'aguanti amb molta facilitat.

Usartdisseny ha realitzat diferents reportatges fotogràfics de botigues, detalls i càtering. Aquesta imatge és un petit exemple.

La següent imatge forma part d'un dels reportatges de fotos. Aquestes fotografies formen part del contingut de la pàgina web.

Reportatge fotogràfic de la nova botiga del Carrer Riego de Sabadell.

Suscrigui's a la nostra newsletter!

Enviar

Estudi de Disseny Gràfic i Impremta

  • Plaça de l'Àngel 15, 2-2
  • 08202 - Sabadell, Barcelona
  • 931 450 127
  • WhatsApp - 623 20 14 41

Informació legal
x

Empresa: Berta Bachs Usart

NIF: 47161203W

Telèfon: 931 450 127

e-mail: info@usartdisseny.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Información básica sobre protección de datos

Volver